Csapatunk tagjait rendszeres belső képzésekkel támogatjuk, hogy ezeknek a rövid, célzott folyamatoknak a vezetéséhez minden készségük meglegyen. 

Mit jelent ez a gyakorlatban?

  • Megalapozzuk a közös szemléletet. A Nyugizóna konzultációk mind azonos elméleti és módszertani keretben zajlanak, biztosítva klienseinknek az azonos minőségű szolgáltatást függetlenül attól, hogy mely szakemberünket választják. 
  • Szakembereinket felkészítjük arra, hogy rövid, 5 alkalmas folyamatban is hatékonyan, az adott cég adottságaihoz alkalmazkodva tudjanak konzultációkat tartani. A hatékonyság mellett a diszkrécióra és a rugalmasságra is nagy hangsúlyt fektetünk.
  • Partnereink különböző szektorokban, iparágakban végzik tevékenységüket. Ahhoz, hogy hatékonyan tudjuk támogatni a hozzánk fordulókat, szükség van az adott területen jellemző, az adott munkakörökhöz kapcsolódó gyakori stresszorok alapos ismeretére. Munkaspecifikus konzulens képzésünkön ezeket a speciális ismereteket is átadjuk szakembereinknek.
  • A kiégés összetett jelenség, ami sokféle formában jelentkezhet a munkavállalók életében. Hatékony megelőzése vagy kezelése nagyfokú szakértelmet kíván a segítő szakember részéről. Több mint egy évtizedes tapasztalatainkat osztjuk meg egymással kiégésspecifikus belső képzéseinken.