PSZICHOEDUKÁCIÓS ELŐADÁSOK

A könnyed hangvételű, célcsoportra szabott előadások célja, hogy a dolgozók munkaképes lelkiállapotát, lelki egészségét megerősítsük olyan témák feldolgozásával, melyek a munka-magánélet egyensúlyát támogatják.

CSAPATÉPÍTÉS MÁSKÉNT

Szerintünk a hatékony csapatépítő program olyan, ahol mindenki egyformán képes bevonódni, és valódi kapcsolódás történik a résztvevők között. Ahol a játék mellett tanulhatunk, és lehetőségünk van a program végén közösségként távozni.

VITALIZÁLÓ WORKSHOP

A program feltöltő élményt nyújt a munkavállalók számára, és közben a résztvevők olyan eszközökkel gazdagodnak, melyeket később is hatékonyan tudnak használni az ellenállókészség fejlesztésére, a stressz és a szorongás kezelésére, a kiégés megelőzésére.

TRÉNING NAPOK

A vezetőknek figyelniük kell a saját lelki egészségük megőrzésére, miközben a csapatukról is gondoskodnak. A tréning napok intenzív formában készítik fel őket arra, hogy a felelősségi határok meghúzásával hatékonyan tudják kezelni a stresszes, kiégéssel fenyegető helyzeteket.

CSR PROGRAM SULINYUGI STANDDAL

Céges rendezvényekre kitelepülve betekintést nyújtunk a gyerekstresszkezelés módszertanába szülőknek és gyerekeknek egyaránt.