email: adamcsek.aliz@nyugizona.hu

tel: +36303384484

Adamcsek Aliz vagyok, közgazdász, mindfulness meditációs tanár, a Lélekkel az Egészségért Alapítvány munkatársa.

A Nyugizóna csapat tagjaként a projektjeink menedzsmentjével foglalkozom. Abban támogatom ügyfeleinket, hogy projektjeik határidőre, megfelelő pénzügyi keretek között és minőségben valósuljanak meg. Az időm másik felében pedig mindfulness meditációval kapcsolatos tréningeket, tanfolyamokat és workshopokat tartok.

Pályafutásom során közel 20 évet töltöttem multinacionális környezetben, elsősorban komplex informatikai projektek pénzügyi tervezésével és menedzsmentjével foglalkoztam. Ez alatt az idő alatt saját bőrömön is megtapasztaltam, mennyire fontos, hogy a stresszt, a kiégés tüneteit képesek legyünk időben észrevenni, és megtalálni a megfelelő eszközöket a kezelésükhöz.

Közgazdász diplomámat a Szolnoki Főiskolán, mindfulness meditációs tanári végzettségemet a University of California at Berkley szervezésében zajlott kétéves képzésén szereztem meg. 

A mindfulness gyakorlása engem abban segített, hogy megtanuljam kezelni a szorongásomat, és megtaláljam a saját erőmet, ami segít, hogy nyugodtabb és békésebb életet éljek.

Egyéni konzultációkon és csoportos alkalmakon is abban segítem a hozzám fordulókat, hogy megtalálják belső erőforrásaikat, hogy kézbe tudják venni az életüket, és akkor is egyensúlyra találjanak, ha éppen kihívásokkal kell szembenézniük. A mindfulness-t 4 éve tanítom üzleti és magán környezetben egyaránt. Az utóbbi évben pedig lehetőségem nyílt többször fiatal felnőttek körében is kipróbálni a módszert, aminek különösen örültem.