email: varga.balazs@nyugizona.hu

tel: +36305604234

Varga Balázs vagyok, tanácsadó szakpszichológus.  

Az alapítványnál tanácsadás szintű pszichológiai munkát, félig-strukturált interjúkészítést és csoportvezetést végzek, illetve a kockázatelemzés folyamatát módszertanilag segítem. Korábban, két és fél évig dolgoztam iskolapszichológusként, illetve több évig önkéntes klinikai gyakorlaton szereztem tapasztalatokat pszichiátriai és rehabilitációs osztályokon.  

Első diplomámat a Budapesti Corvinus Egyetemen szereztem, szociológia-kommunikáció szakon. A pszichológiai tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen és az ELTE-én végeztem.  

A tanácsadói munkám során személyközpontú szemlélettel dolgozom és ennek megfelelő képesítéssel rendelkezem. Jelenleg az ELTE PPK-n folytatom a doktori tanulmányaimat, ahol a pozitív pszichológia a kutatási területem, valamint oktatási tevékenységet végzek. Az alkalmazott pszichológia mellett kiemelten érdekel a kutatásmódszertan és a pszichometria.   

Nagyon élvezem, hogy a Nyugizónánál jó csapattal működhetek együtt a munkám során, ahol jó hangulatban, folyamatos fejlődést kínálunk egymásnak szakmailag. Ez a minőségbiztosítás adja azt a hátteret, ami a mindennapi munkámat a magam által elvárt színvonalra emeli, és állandó tanulást biztosít számomra. A munkahelyi egészségfejlesztés és a munkavállalók mentális, valamint érzelmi támogatása nagyon izgalmas terület, mert jól határolt keretek között, egyértelmű fókusszal, hatékonyan lehet segíteni a hozzám érkezőket, mind élőben, mind online formában.