e-mail: lorincz.nora@nyugizona.hu

Lőrincz Nóra vagyok, viselkedéselemző és közgazdász, jelenleg hallgató pszichológia mesterképzésen. 

A Nyugizóna és Sulinyugi tevékenységére egy podcast hallgatása közben bukkantam rá, és a küldetésük rögtön megszólított. Akkor eldöntöttem, hogy ha még nem is pszichológusként, de ahogy tudom, mindenképp szeretném a csapatot támogatni abban, hogy minél több emberhez érjenek el a stresszkezelő, kiégésmegelőző programok. Leginkább a céges projektek háttérmunkáiban és a pszichoszociális kockázatelemzésben tudom segíteni a munkát, valamint a Sulinyugi PR és kommunikációs csapatában látok el feladatokat– mindeközben pedig nagyon sokat tanulok szakmailag.

Bemutatkozó videóm:

Pályafutásom nem a pszichológia területén indult, viszont hamar rájöttem, hogy a lelki egészség védelmével szeretnék majd foglalkozni. 2019-ben közgazdász diplomát szereztem gazdálkodási és menedzsment szakon a Budapesti Corvinus Egyetemen, ahol az egyetemi évek alatt több vállalat életébe is betekintést nyerhettem gyakornokként. Az egyetem mellett végzett gyakornoki és önkéntes munka irányították igazán a figyelmemet a mentális egészség fontosságára, és alakították ki a tettvágyat bennem, hogy én ezért egyszer szakemberként tegyek.

Pszichológia tanulmányaimat 2019-ben kezdtem meg a Károli Gáspár Református Egyetemen, és jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem mesterképzésén folytatom tanácsadás- és iskolapszichológia specializáción. Érdeklődésem középpontjában az egészségfejlesztés és egészségpszichológia állnak.