Átmenetileg nem elérhető

 

Dzsida Krisztina vagyok, pszichológus és közgazdász. A versenyszférában szerzett 15 éves munkatapasztalatomra építve elsősorban cégeknek nyújtott szolgáltatások területén erősítem a Nyugizóna csapatát. Fő tevékenységi területeim: egyéni konzultációk és vezetői support line, pszichoszociális kockázatfelmérés, projektmenedzsment, kiégés megelőzéssel kapcsolatos tréningek, workshopok tartása magyar és angol nyelven egyaránt. 

A pszichológián belül kedvenc területeim:  gyermekvállalási nehézségek, meddőség, pszichoszomatika és sportpszichológia. 2015-ben elvégeztem a Lukács Oktatási Központ Sportpszichológia Alapok képzését, ami hasznos gyakorlati coaching módszerekkel bővítette a szakmai eszköztáramat. Emellett igény szerint alkalmazom az Autogén tréning módszerét, melyről 2018-ban tréneri oklevelet szereztem a Magyar Relaxációs Egyesületnél. 

A munkahelyi stressz kezelés fontosságára és a stressz pszichoszomatikus következményeire saját kiégésem kapcsán ébredtem rá. A stressz hatására lelki eredetű meddőséggel küzdöttem éveken át, majd egy szemléletváltásnak köszönhetően ma már kétgyermekes anyukaként tudtam visszatérni a munkába. Személyes tapasztalataimra alapozva fő szakmai célom lett abban támogatni a munkavállalókat,hogy tegyenek meg mindent egy nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb életért, találják meg a munka-magánélet egyensúlyát és váltsák valóra az álmaikat! A Nyugizóna csapatával úgy érzem ebben egymásra találtunk és közös a küldetésünk. 

Az alap diplomámat közgazdászként szereztem a Budapesti Gazdasági Főiskolán 2002-ben, majd 2005-ben elvégeztem a Pécsi Tudományegyetem pénzügy és számvitel mesterképzését. 15 éven át dolgoztam egy multinacionális vállalatnál pénzügyi középvezetőként, 10 fős csapatot vezettem és nemzetközi tapasztalatokkal gazdagodtam. 

2015-ben elkezdtem a Károli Gáspár Református Egyetem pszichológia szakát és 2020-ban szereztem meg az oklevelemet felnőtt klinikai és egészségpszichológia szakirányon. Szakmai gyakorlatomat a Nyugizónánál töltöttem, melynek során elvégeztem a Sulinyugi tréner képzést és részt vettem a tanári kiégés megelőzési program néhány szakaszában. Végzős pszichológusként a szentendrei Egészségfejlesztési Irodában dolgoztam, ahol egy féléves iskolai egészségfejlesztő program szervezésében és megtartásában vettem részt.  

Munkám során elsősorban a Nyugizóna csapat tapasztalt szakemberei által kifejlesztett eszközöket és módszertant használom, ami a rendszeres esetmegbeszélésekkel együtt biztosítja, hogy kollegáimmal mind azonos minőségű szolgáltatást tudjunk nyújtani partnereinknek.