Ha pszichológusként, iskolai segítő szakemberként szeretnél csatlakozni hozzánk:

Csapatunk mindig várja azokat a segítő szakembereket, akiknek szintén szívügye az iskolai stresszkezelés, ezért szeretnék elsajátítani a Sulinyugi módszertanát majd terjeszteni a nyugalmat az iskolákban. Jelenleg több, mint 100 szakember viseli a Sulinyugi gyerektréner címet. Évente két alkalommal induló gyerektréner képzésünkön te is Sulinyugi trénerré válhatsz.

Ha munkahelyeden kollégáiddal szeretnétek aktívan tenni egy jó ügyért:

Sulinyugi co-tréner képzésünk során céges alkalmazottakat képzünk ki arra, hogy egy fő-tréner mellett stresszkezelő foglalkozásokat tartsanak gyermekek számára. Ez egy remek lehetőség arra, hogy aktívan jótékonykodjanak, hogy feltöltődjenek a foglalkozások során és hogy a gyerekek nyugalmát elősegítsék. Céges CSR programunkról bővebben itt olvashatsz.

Ha egyéb területről származó szakmai tudásoddal segítenél:

Bár nem segítő szakember vagy, neked is szívügyed a nyugalom terjesztése? Szeretnéd segíteni a csapatunk munkáját szakértelmed felajánlásával? Jelenlegi csapatunk sokszínű szakmai tudásnak veszi hasznát. Akár a gazdasági, pénzügyi, IT-s világban dolgozol, akár máshol, közösen megtaláljuk, hogyan tudsz kapcsolódni az ügyünkhöz. 

Ha érdekel az önkéntesség (akár segítő, akár egyéb szakemberként), vedd fel a kapcsolatot Szigeti Rékával, a Sulinyugi szakmai vezetőjével emailben a szigeti.reka@nyugizona.hu címen!

Ha felajánlásokat tennél célunkért, kattints ide, ha pedig anyagilag segítenél, kattints ide.