1. Kiégés megelőző munkahelyi projektek
  2. Kiégés megelőzés 1+12 lépésben egyéni folyamatokban
  3. Kiégés megelőző 4+4 napos tréningek.

Célunk, hogy a tapasztalainkat felhasználjuk a jövő generáció fejlesztésére:

  • az iskolákra szabjuk a kiégés megelőző eszközeinket
  • önkénteseket képzünk ki az iskolai programokban való segítésre
  • átadjuk tudásunkat a pszichológus hallgatóknak, részt veszünk az egyetemi gyakorlati képzésben
  • 10 gyerektréninget dolgozunk ki a legfontosabb üzenetek időbeni átadása érdekében
  • adományokat gyűjtünk, hogy az oktatásban segíthessünk, lehetőleg díjmentesen vagy 60%-os kedvezménnyel adhassuk nekik a programjainkat.

Egészségpszichológusként szerintünk a szerepünk olyan, mint egy híd, amely összeköti a klienst saját meglévő erőforrásaival, és új, gyakorlatban működő módszerekkel, szükség esetén egyéb szakember kollégával. Szakmai munkánk célja hidat biztosítani egészségfejlesztő tevékenységgel a jóllét és jobban működő helyzetek felé. Célunk a mindennapi helyzetek megoldásához hasznos ismereteket, élményeket adni egészséges felnőtteknek, gyerekeknek ahhoz, hogy eredményesen tehessenek Önmagukért.

Alapítványunk missziója

Küldetésünkhöz hoztuk létre a Lélekkel az Egészségért Alapítványt, amely hivatalosan is tesz a kiégés megelőzéseéért egészségpszichológiai módszerekkel, azt kutatja és közérthetően ismerteti.

Missziónk 5 pontja:

1. A kiégés folyamatával kapcsolatos, és a kiégés megelőzését támogató ismeretek könnyed és játékos átadása.

2. Támogatni, hogy elérhető legyen minden iskolában, munkahelyen egészségfejlesztő pszichológus / komplex stresszkezelő és kiégés megelőző program.

3. Az egészségfejlesztő szakpszichológia szak magyarországi képviselésének, gondozásának és a szakemberképzésének támogatása.

4. Támogatni, hogy magánszemélyeknek is elérhető legyen egészségfejlesztő konzultáció és pszicho-edukáció, többféle csatornán. Támogatni, hogy a kiemelten veszélyeztetett csoport kedvezményes áron jusson hozzá ezekhez. 

5. A kiégés folyamatának, háttértényezőinek vizsgálata, az azt hatékonyan megelőző és kezelő programok kutatása, és a programjaink minőségbiztosítása céljából folyamatos képzéseken való részvétel.