A pandémiás helyzet extra terhet ró a munkavállalókra, a vezetők különösen ki vannak most téve a kiégés veszélyeinek. A teljesítmény akár 50%-kal is csökkenhet, a csapatok koordinálása a home office, vagy műszakos megoldások miatt nehezített, a munka-magánéleti stressz beszivárog a munkahelyre. Ezeknek a helyzeteknek a kezelésében segít a Harmónia kártya programunk, amivel a legfontosabb munkavállalóknak segíthetsz újra kezükbe venni a kontrollt, és újra a munkára koncentrálni. Szakmai csapatunk a kiégés megelőzést és a stresszkezelést tűzte ki célul, ebben van 10 éves tapasztalatunk munkahelyi színtéren. 

Harmónia kártya szolgáltatás menete:

Díjmentes előkészítő fázis: először a megrendelővel egyeztetünk, pontosítjuk az elvárásokat, utána a szolgáltatással megjutalmazott kulcsemberrel konzultálunk. Ez a nulladik, ismerkedő konzultáció egy alapos első szakmai feltérképezés is, ahol megállapítjuk a kulcstémákat, amelyekben segíthetünk. Ezek alapján adunk testreszabott ajánlatot a megrendelőnek, megőrizve a titoktartást a résztvevő felé. 

A tényleges egészségpszichológiai program az ajánlat elfogadása után kétféle lehet.
1.   Start segítő folyamat – 5 x 1 óra online coaching pszichológiai konzultációt jelent, ahol az alábbi célokat érjük el: a munkavállaló saját erőforrásainak tudatosítása, önértékelés támogatása, hatékony stresszkezelő módszerek elsajátítása
2.    Prémium segítő folyamat – 12 x 1 óra online coaching pszichológiai konzultáció már alaposabb beavatkozásra ad lehetőséget, a fentieken túl az érzelmi blokkok oldása is belefér.

Különösen ajánljuk programunkat az alábbi esetekben:
•    munkahelyi átszervezések időszakában
•    átállás home officera
•    évvégi túlterhelődés, időnyomás kezelésére. 

Kérd ajánlatunkat itt!