Kép forrása: Pixabay

Online céges Pandémia Nyugi csomagunkkal az egész cégnek adhatsz folyamatos segítséget a legnehezebb 3 hónapra, támogatva a munkahelyi stresszkezelést, a kiégés megelőzést. A vezetők nagyobb munkahelyi stressznek vannak kitéve, a járvány miatti válságmenedzsment, a szervezeti átalakítások okozta feszültségek kezelése és a magánéleti stressz megnöveli a kiégés esélyét.  A kiégés akár 50%-ban is csökkenti a teljesítményt és a belső konfliktusok elterjedéséhez is hozzájárul, ami több konfliktuskezelést igényel a vezetők idejéből, akár a munkaidejük 40%-át. Szakmai csapatunk a kiégés megelőzést és a stresszkezelést tűzte ki célul, ebben van 10 éves tapasztalatunk munkahelyi színtéren, bátran bízhatja ránk munkavállalóit.

Pandémia Nyugi csomagunk 3 hónapra az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:
1. Vezetői helpline - a vezetőknek személyes szakmai projektvezetőnk áll rendelkezésére, a munkával kapcsolatos stressz vezetői kezelésével kapcsolatban gyors tanácsadást kaphatnak szakértőnktől. Segítséget nyújtunk a vezetői lépések megtervezésében, az esetleges a kríziskezelésben.

2. Online egyéni konzultációs ügyelet - a munkavállalóknak egyéni online konzultációs lehetőséget biztosítunk az előre megbeszélt keretek között, a munka-magánéleti stressz kezelésében.

3. Online workshopok – csoportos programként előadásokat és workshopokat nyújtunk egyedileg egyeztetett témákban, időpontokban minden dolgozónak vagy célzott csoportnak. Pl.: kiégés megelőzés, feltöltő módszerek, együttműködés támogatás stb. 

Különösen ajánljuk programunkat az alábbi esetekben:
•    munkahelyi átszervezések időszakában
•    átállás home officera
•    évvégi túlterhelődés, időnyomás kezelésére.

Kérd ajánlatunkat itt!