Ilyenkor, januárban az új évre szóló tervek, célok kijelöléséhez alapul vesszük az előző évben elért eredményeinket is, amelyeket büszkén osztunk most meg veletek is.

2023-ban összesen 2130 főt értünk el a munkahelyeken tartott programjainkkal. 928 egyéni konzultációt és 41 csoportos programot tartottunk. 

15 fős szakmai csapatunk továbbképzésére is nagy hangsúlyt fektettünk, összesen 106 órányi belső szakmai képzésen, csoportos szupervízión és esetmegbeszélő alkalmon vettünk részt. Ezek mind segítik azt, hogy programjaink 2024-ben is magas szakmai színvonalon működhessenek tovább.

Pszichoedukációs előadásainkkal, workshopjainkkal és csapatépítő programjainkkal könnyed formában tudtuk terjeszteni a nyugalom üzenetét. Az egyéni konzultációkon pedig személyreszabottan is támogatni tudtuk a hozzánk fordulókat. A nevetés, a jó hangulat és a megható, áttörést jelentő pillanatok egyaránt részei voltak az elmúlt évnek. Hálásak vagyunk, hogy segíthettük ezek megvalósulását, és új lendülettel, izgatottan tervezzük már az idei évet!