A munkahelyet érintő változások, az esetleges otthoni munkavégzés izolációt okozhat, ami jelentősen hangulatrontó hatású már önmagában is, nemhogy egy ilyen korlátozásokkal teli időszakban, amikor alig adódik társasági élmény.

A home office, a szigorítások összezárják a párokat, ami próbára teheti a legharmonikusabb kapcsolatot is, nagyobb stresszt okozva, mint régen, hiszen nincs külön tér, külön idő, nincs munkahelyre menekülő útvonal, ott a helyszínen kell tisztázni a felszínre kerülő problémákat. Ezektől a problémáktól többnyire – bár nem kizárólag – az érzelmesebb nem szenved látványosan.

Azoknak a nőknek, akiknek családja van, egyszerre sok szerepben kell helytállniuk most nehezített körülmények között. Gyakran ők az otthoni élet motorja, ők menedzselik a családot, így legalább olyan stressznek vannak kitéve, mint a vezetők egy munkahelyen. Az állandó változás kezelése, a logisztika és emellett a család nyugalmának megteremtése rendkívül sok energiát felemészt, ugyanakkor a nők igényei sokszor háttérbe szorulnak. 

Ideje ezen változtatni – nem csak a nőnapon, de ez a neves dátum jó alkalom arra, hogy legalább az első lépéseket megtegyük. 

A nők a tapasztalataink és a kutatások szerint is jobban elfogadnak segítséget, hamarabb keresnek támaszt a kiégés megelőzéséhez, mint a férfiak, így garantált az érdeklődés a Nyugiprogramok iránt a munkehelyeken.

A munkáltatónak fontos szerepe lehet abban, hogy a megfelelő pihenéssel kiegyensúlyozottá váljanak a munkavállalók. Kérje a cégére szabott ajánlatunkat! Kapcsolat: bikfalvi.reka@nyugizona.hu Tel:+36209492858