Hogy zajlik egy online vagy hibrid óra?

Az online órák menete, fő üzenetei és keretei is majdnem teljesen megegyeznek a hagyományos, személyes Sulinyugi foglalkozáséval. 45 percig tart mind az online, mind a hibrid foglalkozás. Az előbbit olyan osztályoknak javasoljuk, akik távoktatásban tanulnak, okoseszközzel és stabil internetkapcsolattal rendelkeznek, így egyesével be tudnak kapcsolódni az általunk indított videóhívásba.

Hibrid foglalkozásainkat azon osztályok számára fejlesztettük ki, akik még bejárnak az iskolába, ám akikhez mi nem tudunk személyesen bejutni. Megoldásként a Sulinyugi foglalkozás vezetői videóhíváson keresztül, egy kivetítő segítségével kapcsolódnak be az osztályterembe.

Mind az online, mind a hibrid óra során odafigyelünk arra, hogy a foglalkozás továbbra is interaktív legyen. Sőt, a virtuális tér új lehetőségeket ad arra, hogy színesítsük a módszertani eszköztárunkat (pl. új, játékos felületek alkalmazásával). 

Hogyan lehet rá jelentkezni?

Sulinyugi foglalkozásainkat díjmentesen és önköltséges formában is igénybe lehet venni. Jelentkezéshez küldj nekünk emailt az info@sulinyugi.hu címre. 

  • díjmentesen, a várólistánkra tudjuk rögzíteni az igényt, és önkénteseink kapacitásának és forrásaink függvényében tudjuk azt teljesíteni. Ez esetben türelmedet kérjük, több, mint 1200 gyerek vár arra, hogy eljussunk hozzá "sulinyugizni".
  • önköltséges módon: ha mielőbb szeretnéd gyermekednek, osztályodnak biztosítani a foglalkozást, önköltséges módon 2 héten belül tudjuk vállalni, hogy megtartjuk azt. Egy osztályfoglalkozás költsége 30.000 Ft. 

Azonnal elérhető Sulinyugis tartalmaink: