Nemcsak a felmérésben, hanem a megoldásban is segítünk. Programunkkal, mely 2014-ben díjnyertes lett, védőhálót nyújtunk a munkavállalóknak a cég helyszínén, online vagy telefonon is. Alap, Médium és Prémium csomagjainkból választhatsz a cég számára megfelelő ellátást. Konzultációk, life coaching, csoportos programok és a felmérés is tartalma lehet a csomagnak.

A krónikus stressz nemcsak az egészségre káros, hanem a konfliktusok számát is növeli. A vezetők idejük 30-40%-át töltik a konfliktusok kezelésével, a felmondások 90%-a mögött megoldatlan konfliktus áll. Ha ezen könnyítenél, akkor éves szerződéssel több csomaggal is segíthetünk.

Pszichológusként megtesszük mi az első lépést a munkavállalóid felé, könnyen teremtünk kapcsolatot velük, ebben 10 éves rutinunk van. Mint a Forma 1-ben a boxutcában, mi is gyorsan, a helyszínen segítünk a Lélek-boxutcában a dolgozóidnak. Célunk, hogy a dolgozó hamar újra a pályára álljon: "feltankolva, gyorsszervízelve, pontosan navigálva".

A Lélek-boxutca konzultációs ügyelet általunk kifejlesztett munkahelyi egészségfejlesztő program. Külföldön employee assistant programként futnak a hasonló programok.

Egyediségünk a külföldi projektekkel szemben:

  • személyes kapcsolatbalépés a munkavállalókkal a komplex csomagok esetén
  • szakmai csapatunk minden pszichológiával kapcsolatos probléma kezelésére ki van képezve, így egy csapattal oldhatsz meg minden ide tartozó helyzetet
  • mivel ugyanazok a szakemberek worshopon, előadáson is elérhetőek, így a bizalom hamarabb kialakul a projekt felé a munkavállalókban, ezért nagyobb a projekt igénybevételi aránya (10%-a egy év alatt)
  • saját szakembereink a pszicho-szociális kockázatértékelést is elvégzik a komplex csomagokkal, így a szervezeti szintű stresszkezelésben is részt veszünk
  • ügyeleti ellátásunk vezetői hotlineként is működik a vezetők számára, ami gyors segítséget ad kritikus helyzetekben, nem kell beszerzésre várni.

A projekt HR, HSE, és CSR keretből is megvalósítható. A projekt 10%-át a Sulinyugi program működtetésére szánjuk, erről a fenntarthatósági jelentéshez igazolást is adunk.

Kérd ajánlatunkat itt!