Mi az a Sulinyugi? 

Sulinyugi komplex iskolai stresszkezelő foglalkozásunk 45 perces, interaktív osztályfoglalkozásokat kínál 1. osztálytól 12-ig. Jelenleg online vagy "hibrid" módon jutunk el az iskolákba. Bővebben online iskolai stresszkezelő programunkról itt olvashatsz.

Milyen előnyei vannak az osztályfoglalkozásnak?

A gyerekek számára az iskola a munkahely, számukra az iskolai élet okoz komoly stresszt. Iskolai programunkkal a problémát ott kezeljük, ahol felmerül. 

A gyerekek idejük jelentős részét az iskolában, osztálytársaik között töltik. Az osztályfoglalkozás segítségével biztosítani tudjuk, hogy az egész osztály részesül ugyanabban az attitűdformálásban, ismeretátadásban. Ha a teljes osztály képes saját feszültségének levezétésre, az osztálylégkör nyugodtabbá válhat.

Hogyan fogadhatsz örökbe egy osztáyt?

40.000 Ft felajánlásával egy kiválasztott osztály, azaz akár 30 gyerek stresszkezelő foglalkozását tudjuk biztosítani. Amennyiben munkahelyeden keresztül finanszírozzák a Sulinyugi "órát", alapítványunkkal adományszerződést tudtok kötni, és az adóalapot az összeg 120%-ával csökkenteni. 

Bővebb információk, kapcsolat: Dr.Bikfalvi Réka, email: bikfalvi.reka@nyugizona.hu Tel: +36209492858

Bővebben Sulinyugi programunkról a Sulinyugi honlapján olvashatsz.