Amikor felnőttekkel dolgozunk, nagyon sokan megfogalmazzák, hogy milyen jó lett volna ezeket az üzeneteket már gyermekkorban megkapni. A Sulinyugi programunkat ennek a hiánynak a betöltésére hoztuk létre. 

A gyerekek stresszkezelési nehézségei egy olyan ügy, ami felnőttként - ha van gyerekünk, ha nincs- sokunkat foglalkoztató téma.

Ezeket a stresszkezelési és kiégés-megelőzési üzeneteket munkatársaiddal közösen, érzékenyítő tréningként a munkahelyeden is megkaphatod. A közös kalandtól önmagában is egy olyan feltöltő együttlétet kaptok, amire sokáig vissza tudtok majd emélkezni és jókat mosolyogni a közösen megélt  vicces helyzeteken. 

A saját élményű, játékos tréning során a munkatársak "gyerek bőrbe" bújnak, egy osztályt képeznek le. Az így megélt élmények visszarepíthetnek a gyerekkorba, más perspektívából látsz rá a körülötted lévő gyerekek mindennapi megéléseire, és azt is a saját bőrödön érzékeled, hogy milyen sokat tud adni egy ilyen egyszerű, rövid stresszkezelő foglalkozás. 

Miről számolnak be legtöbbször egy ilyen tréning után a kollegák? Sokszor megfogalamzódik, hogy el is felejtették, hogy milyen valódi stresszeket, szorongásokat élhet meg egy gyerek. Általában nagy lendülettel osztják meg, hogy az itt elhangzott technikákat saját magukon is fogják alkalmazni, mert olyan jó érzés volt kipróbálni őket, és megtanítják azokat a gyerekeinek is! 

Ha pedig családi napot terveztek, és a munkatársak gyerekeit rögtön meg is ajándékoznád ezzel az élménnyel, arra is van lehetőség. A munkahelyre kivonulva is meg tudjuk tartani a Sulinyugi foglakozást az ott lévő gyerekeknek. A foglakozás végén olyan összefoglalókat hagyunk ott nektek, ami segíti a szülő-gyerek közötti közös nyelv megtalálását. Ezzel rögtön kétszeresen is segítesz, hiszen a gyerekek nyugalmát is elősegíted, a feszültségeit jobban kezelő gyerekek pedig a dolgozó szüleik számára is kevesebb érzelmi terhet jelent, így a dolgozóidért is teszel.  

Keress minket elérhetőségeinken, hogy a nyugalom a munkahelyeden is terjedjen!