A több napos tréningek egy kedvelt és megszokott műfaj a céges világban. Az együtt töltött idő, a sok közös élmény olyan csoportdinamikát indít be, ami az egyéni programokkal nem sikerülhet. Együttműködést támogató, csapatépítő hatású, és a 4 nap alatt közös nyelvet teremtünk a kiégés megelőzés kapcsán.

A tréningek szervezése előtt alapos egyeztetéssel testreszabjuk a programot, pontosítjuk az elvárásokat, és elemezzük a résztvevők helyzetét. Ennek érdekében a résztvevőkkel telefonos vagy helyszíni interjút is készítünk.

A négy nap programja 4x1,5 órás blokkokból áll, minden nap házi feladatokat is adva a résztvevőknek. Az első nap főleg a csoport légkörére hatunk, a kiégés alap információit és a stresszkezelés gyakorlatait vesszük át. Második nap a kiégést megelőző szokásokban mélyedünk el, az ehhez szükséges egészségpszichológiai technikákba, ismeretkbe adunk bepillantást. A harmadik nap a munkavállalók saját kiégésmegelőző céljaival és terveivel foglalkozunk, pontosítjuk, milyen tényezők segíthetik őket a céljaik elérésében. Az utolsó nap a kiégést megelőző kommunikációs technikákat gyakoroljuk, és a fenntartást támogató lehetőségeket pontosítjuk.

Részletekért vedd fel velünk a kapcsolatot!