A jelenlegi helyzetben is futnak a programok online vagy offline formában, hiszen a feszültségoldásra most nagyobb szükség van, mint valaha.

A Sulinyugi 7 éve töretlenül fennáll és növekszik. Büszkék vagyunk az elérési számainkra: 17.732 gyerekhez, és azok szüleihez jutottunk már el, 2974 tanárhoz több mint 111 különböző iskolában. Munkánkban a Covid sem állított meg. A pandémia alatt, online, offline és akár hibrid módon is eljutottunk a gyerekekhez.

Büszkék vagyunk ezekre az eredményekre, de nap mint nap szembesülünk azzal, hogy sokkal több helyen lenne ránk szükség.

A támogatásodat kérjük, hogy a várólisták lerövidüljenek és minél több gyerekhez és kamaszhoz eljussanak a stresszkezelő foglalkozások.

 

Kérjük, ha teheted, ajánld fel az adód 1 %-át támogatásként a Sulinyugi számára!

 

Név: Lélekkel az Egészségért Alapítvány

 

Adószámunk: 18141982-1-43

 

 

 

 

Hogyan támogathatsz minket az adód 1%-ával?

  • Ha rendelkezel Ügyfélkapu regisztrációval, akkor a NAV eSZJA oldalán kitöltheted az adó 1% rendelkező nyilatkozatot. A kedvezményezett adószáma rovatba írd be a Lélekkel az Egészségért Alapítvány 18141982-1-43 adószámát.
  • Ha nincs Ügyfélkapu regisztrációd, a 21EGYSZA űrlapon a civil kedvezményezett adószámához írd be a 18141982-1-43 adószámot. A kitöltött nyilatkozatot tedd borítékba, a lezárt borítékot add fel postán a NAV-nak, május 20-ig.  

 

Miért támogasd a Sulinyugit?

  • A stressz mindannyiunk életében jelen van, de kezelhető. Ennek módszereit tanítjuk meg az alsósokra, felsősökre és középiskolásokra szabott foglalkozásokon.
  • A támogatott foglalkozások a résztvevők számára ingyenesek. Minden 1 % felajánlást iskolai programokra fordítunk.
  • A csapatunk elkötelezett pszichológus szakemberekből áll, a programokat közel két évtizedes módszertani tapasztalatokra alapozva dolgoztuk ki és folyamatosan fejlesztjük.
  • A gyerekfoglalkozások mellett a tanárok és a szülők felkészítése is része a programoknak.
  • A Sulinyugi programokkal hatékonyan segítünk a gyerekeknek abban, hogy megküzdjenek a stresszel, és később sikeres, kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak.