A Sulinyugi 8 éve töretlenül fennáll és növekszik. Büszkék vagyunk az elérési számainkra: több mint 132 különböző iskolában jártunk, 19.538 gyerekhez és szüleikhez, illetve 3069 tanárhoz jutottunk el.

A napi munkánk során azt látjuk, hogy a gyerekek mentális állapota az utóbbi évek történéseinek köszönhetően egyre rosszabb. Az önkénteseink segítségével az ország számos pontjára elvisszük az ingyenes Sulinyugi foglalkozásokat, de sokkal több helyen lenne ránk szükség.

A támogatásodat kérjük, hogy a várólisták lerövidüljenek és minél több gyerekhez és kamaszhoz eljussanak a stresszkezelő foglalkozások.

 

Kérjük, ha teheted, ajánld fel az adód 1 %-át támogatásként a Sulinyugi számára!

 

Név: Lélekkel az Egészségért Alapítvány

 

Adószámunk: 18141982-1-43

 

 

 

 

Hogyan támogathatsz minket az adód 1%-ával?

  • Ha rendelkezel Ügyfélkapu regisztrációval, akkor a NAV eSZJA oldalán kitöltheted az adó 1% rendelkező nyilatkozatot. A kedvezményezett adószáma rovatba írd be a Lélekkel az Egészségért Alapítvány 18141982-1-43 adószámát.
  • Ha nincs Ügyfélkapu regisztrációd, a 22EGYSZA űrlapon a civil kedvezményezett adószámához írd be a 18141982-1-43 adószámot. A kitöltött nyilatkozatot tedd borítékba, a lezárt borítékot add fel postán a NAV-nak, május 20-ig.  

 

Miért támogasd a Sulinyugit?

  • A stressz mindannyiunk életében jelen van, de kezelhető. Ennek módszereit tanítjuk meg az alsósokra, felsősökre és középiskolásokra szabott foglalkozásokon.
  • A támogatott foglalkozások a résztvevők számára ingyenesek. Minden 1 % felajánlást iskolai programokra fordítunk.
  • A csapatunk elkötelezett pszichológus szakemberekből áll, a programokat közel két évtizedes módszertani tapasztalatokra alapozva dolgoztuk ki és folyamatosan fejlesztjük.
  • A gyerekfoglalkozások mellett a tanárok és a szülők felkészítése is része a programoknak.
  • A Sulinyugi programokkal hatékonyan segítünk a gyerekeknek abban, hogy megküzdjenek a stresszel, és később sikeres, kiegyensúlyozott felnőttekké váljanak.

 

Korábbi beszámolóink:

Beszámoló 2021

Beszámoló 2020

Beszámoló 2019

Beszámoló 2018

Beszámoló 2017

Beszámoló 2016