Hogyan tudsz adományozni?

Az adományozáshoz a Lélekkel az Egészségért Alapítvány Erste Banknál vezetett, 11600006-00000000-44298384 számlaszámára utalhatsz. Kérlek, az utalás megjegyzésébe írd azt, hogy "adomány várólistára", hogy meg tudjuk neked köszönni a támogatásodat, és hogy számon tudjuk tartani ezeket! Mennyit utalj? Ezer forinttal egy gyereknek már segítettél, 30.000 forinttal pedig egy teljes osztálynak. 

Milyen megoldással jutunk el a gyermekekhez?

Online és "hibrid" tréningünkkel a távoktatásban (otthoni karanténban) és a még iskolában levő osztályokhoz is el tudunk jutni. Online foglalkozásunkat a távoktatásbán levő gyerekekkel tudjuk megvalósítani, akiket egyesével egy videohívásba invitálunk, és így tudjuk a virtuális térben megtartani a foglalkozást. Hibrid foglalkozásunkat a még személyes oktatásban részesülők számára fejlesztettük ki. Ez esetben a Sulinyugi foglalkozás vezetői, mivel külsősként nem mehetnek be az iskolába, videohívásban csatlakoznak be az osztály tantermébe.

Mi történik egy online/hibrid Sulinyugi foglalkozáson?

 A 45 perces osztályfoglalkozások menete, és fő üzenetei ugyanazok, mint a hagyományos, "élő" gyermekfoglalkozásoknál. Az elsőtől tizenkettedikes gyerekek a foglalkozás során megtanulják jobban felismerni, ha feszültek, megismernek és kipróbálnak alapvető stresszkezelő módszereket, melyeket később már önállóan használhatnak. Mindeközben a foglalkozáson résztvevő pedagógusuk is bővítheti a "stresszkezelő-eszköztárát", melyet utána tanóráin is alkalmazhat. A virtuális tér lehetőséget ad arra, hogy új felületeket használjunk a foglalkozás színesítésére. 

Mekkora a várólistánk? Mennyit szeretnénk összegyűjteni?

Jelenleg 48 osztály, azaz több, mint 1200 gyerek (és tanáraik) várnak arra, hogy „sulinyugizni” tudjanak, hogy a stresszkezelés alapjait elsajátítva jobban meg tudjanak nyugodni ebben a nehéz időszakban is. Abban kérünk most segítséget, hogy anyagi támogatások segítségével el tudjunk jutni a ránk váró gyerekekhez online vagy hibrid módon. Egy teljes osztály, azaz 25-30 fő gyerek foglalkozását 30.000Ft-ból tudjuk fedezni, ez körül-belül 1000ft egy gyerek jobb stresszkezeléséért. A teljes várólista ellátásának költsége így 1.500.000 Ft lenne, ám minden ezer forinttal egy gyerekkel közelebb jutunk a nyugodt iskolai élethez. Légy te a híd köztünk és a ránk váró gyerekek között!